Betaling

 


Bij thesmartphone.eu streven we ernaar om onze zakelijke klanten een efficiënte en betrouwbare betaalervaring te bieden. Hieronder vind je informatie over ons betaalbeleid en de beschikbare betaalmethoden voor zakelijke transacties.

Betaalmethoden:

- We maken gebruik van Mollie, een betrouwbare betaalprovider, om een breed scala aan zakelijke betaalmethoden aan te bieden, waaronder:
  - Creditcard (Visa, MasterCard, American Express)
  - iDEAL
  - PayPal
  - Bancontact
  - SEPA Bank Transfer
  - Belfius Direct Net
  - KBC/CBC Payment Button
  - SOFORT Banking
  - EPS
  - Giropay
  - Przelewy24

Veiligheid:

- Onze betaalpagina's zijn beveiligd met de nieuwste versleutelingstechnologieën om ervoor te zorgen dat je bedrijfsgegevens veilig zijn.
- Alle betalingen worden verwerkt via Mollie, die voldoet aan de hoogste beveiligingsnormen en strenge regelgeving op het gebied van betalingsverwerking.

Betaalproces:

- Tijdens het afrekenen selecteer je de gewenste betaalmethode uit de beschikbare opties.
- Volg de instructies op het scherm om je betaling te voltooien.
- Zodra je betaling is verwerkt, ontvang je een factuur per e-mail met de details van je bestelling.

Facturering:

- Je ontvangt een factuur bij je bestelling, die ook beschikbaar is in je account op onze website.
- Alle facturen zijn inclusief BTW en bevatten gedetailleerde informatie over de gekochte producten en de betaalde bedragen.

Betaalstatus en terugbetalingen:

- Na het voltooien van je betaling ontvang je een bevestiging per e-mail met de details van je bestelling.
- Als er zich problemen voordoen tijdens het verwerken van je betaling, neem dan contact op met onze klantenservice voor assistentie.
- In geval van een terugbetaling wordt het bedrag teruggestort op de oorspronkelijke betaalmethode die je hebt gebruikt voor de aankoop.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over ons betaalbeleid of als je hulp nodig hebt bij het afronden van je betaling. We staan altijd klaar om je te helpen en streven ernaar om je zakelijke transacties bij thesmartphone.eu zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bedankt voor je vertrouwen in ons!

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen